Πούλησε το εισιτήριο του στο 32'

Πούλησε το εισιτήριο του στο 32'

Πούλησε το εισιτήριο του στο 32'
Οπαδός της Μακάμπι βλέποντας τη διαφορά να είναι στους 10 πόντους, πούλησε το εισιτήριο του στο διαδίκτυο και μετά... έκλαιγε. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΙΛΑΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Το μπάσκετ είναι απρόβλεπτο άθλημα και πολλές φορές διψήφιες διαφορές πόντων εξανεμίζονται πολύ γρήγορα. Κάτι τέτοιο συνέβη και τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και την Μακάμπι μόνο που υπήρχε κι ένα «θύμα» στην όλη υπόθεση.

Οπαδός της Μακάμπι βλέποντας την ομάδα του να μη μπορεί να ρίξει τη διαφορά των 10 πόντων στην ανάπαυλα μεταξύ τρίτου και τέταρτου δεκαλέπτου άλλαξε την πτήση του ώστε να φύγει νωρίτερα από το Μιλάνο και όχι την Δευέρα και λίγα λεπτά αργότερα πούλησε στο διαδίκτυο (σε γνωστή ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου) το εισιτήριο του. Μάλιστα ήταν και από τα ακριβότερα αφού καθόταν κέντρο και χαμηλά.

Όταν έγινε η ανατροπή και ευστόχησε ο Ταϊρίς Ράις πανηγύρισε, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα συνηδειτοποίησε πως είχε δώσει το εισιτήριο του και είχε αλλάξει την πτήση επιστροφής. Μάταια απεθύνθηκε σε κάποιους Ρώσους αφού θα μείνουν για να παρακολουθήσουν τον τελικό.

Μάλλον ήταν ο μοναδικός φίλος της Μακάμπι που έφυγε στεναχωρημένος από το γήπεδο.