MVP ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ! (pics & vid)

MVP ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ! (pics & vid)

MVP ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ! (pics & vid)
Στον Σέρχιο Ροντρίγκεθ της Ρεάλ Μαδρίτης κατέληξε το βραβείο του MVP της Ευρωλίγκας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο διεθνής Ισπανός γκαρντ έκανε σπουδαία χρονιά, καθώς σε 29 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα μέτρησε 13.5 πόντους (48.8% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο ανά αγώνα και ήταν από τα βασικά… όπλα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μέχρι σήμερα έχει εντυπωσιάσει με την πορεία της και την εμφανίσεις στη διοργάνωση.

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παίρνει τη σκυτάλη από τον Βασίλη Σπανούλη

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την βράβευσή του, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόνισε: «Είναι μεγάλη να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε τόσους παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, τη Ρεάλ και ολόκληρο το σύλλογο. Μας βοήθησε πολύ να είμαστε μαζί για πολλά χρόνια. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον. Πλέον το να κατακτήσουμε τον τίλο είναι ο μεγαλύτερος στόχος μας».

ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ MVP

2008-09 Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
2009-10 Μίλος Τεόντοσιτς (Ολυμπιακός)
2010-11 Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
2011-12 Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας)
2012-13 Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός)

Παράλληλα, βραβεύτηκαν ο καλύτερος αμυντικός, Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού (σ.σ. δεν βρέθηκε στο Μιλάνο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο για τα playoffs της Α1), ο Rising Star, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς της Παρτιζάν και ο πρώτος σκόρερ, Κιθ Λάνγκφορντ της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο, που πήρε το βραβείο «Αλφόνσο Φορντ».