Τιμωρήθηκε με πρόστιμο η Νέα Κηφισιά

Gazzetta team
Τιμωρήθηκε με πρόστιμο η Νέα Κηφισιά

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο τη Νέα Κηφισιά για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ αφού εξέτασε τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση της Νέας Κηφισιάς με τον ΠΑΟΚ, αποφάσισε τις τιμωρίες των πρωταγωνιστών.

Αναλυτικά η απόφαση:

1) Επιβάλλει στην Α.Ε. Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ:
α) για τα υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και προσβολή εθνικών συμβόλων, με τρεις έγγραφες προειδοποιήσεις, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ για κάθε μια, ήτοι συνολικά τρεις επιπλήξεις και πρόστιμο 4.200,00€ και
β) για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου, έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τoν ΠΑΟΚ ΚΑΕ της 8-5-2014.

2. Απαλλάσσει στον κ. S. Vasilievic Καλαθοσφαιριστή της A.E. N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή, για τον ως άνω αγώνα.

3. Επιβάλλει στον κ. Η. Παπαθεοδώρου Προπονητή της A.E. N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή, έγγραφη αυστηρή επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο και πρόστιμο 1.100,00€, για τον ως άνω αγώνα.

4. Απαλλάσσει τον κ. Γ. Βαγενά Πρόεδρο της A.E. N. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ, από την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς σε βάρος διαιτητή που δυσφημεί το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα