Ντάνστον: «40 λεπτά μακριά απ' το Final Four»

Γιάννης Ράμμας
Ντάνστον: «40 λεπτά μακριά απ' το Final Four»
Ο Μπράιαντ Ντάνστον έδωσε το σύνθημα εν όψει της νέας και τελευταίας επίσκεψης του Ολυμπιακού στο Palacio de Deportes της Μαδρίτης (25/4, 21:45/ΔΤ), ευελπιστώντας η λήξη να βρει τον Ολυμπιακό με το εισιτήριο της πρόκρισης στο Final Four της Ευρωλίγκας.

«Επιστρέφουμε στη Μαδρίτη κι είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, επειδή γυρίσαμε τη σειρά. Πλέον είμαστε στο 2-2, αλλά η πιο σημαντική αναμέτρηση είναι η αυριανή (25/4). Ό,τι συνέβη μέχρι τώρα στη σειρά ανήκει στο παρελθόν και τώρα απέχουμε 40 λεπτά απ' το Final Four. Ο καθένας από εμάς πρέπει να δώσει το 110% της ενέργειάς του και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει» είπε πριν απ' την αναχώρηση για την ισπανική πρωτεύουσα εν όψει Game 5 των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Ολυμπιακού.

«Είμαστε έτοιμοι γι' αύριο (25/4). Θέλουμε να ξεκουραστούμε τώρα στο ταξίδι, να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε στην ίδια κατάσταση κι οι δύο ομάδες. Δε θα είναι πρόβλημα πλέον. Πλέον κι οι δύο ξεκινάνε απ' την ίδια αφετηρία» πρόσθεσε και συνέχισε: «Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου και δικής μου απόδοσης, αλλά ομαδικής και συνολικής παρουσίας. Θέλουμε να 'μαστε όλοι έτοιμοι και να δώσουμε τα πάντα».

«Ο Βασίλης Σπανούλης κάνει εύκολη την δουλειά όλων μας. Παίζουν όλοι επάνω του, επικεντρώνουν την προσοχή τους σ' αυτόν και στη συνέχεια η δική μας δουλειά είναι πιο εύκολη. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του. Νιώθουμε καλά σωματικά, πλέον έχει μείνει ένα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη» κατέληξε.