Κάλεσμα στον κόσμο ο ΚΑΟΔ

Gazzetta team
Κάλεσμα στον κόσμο ο ΚΑΟΔ

bet365

Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται τον Παναλευσινιακό (24/4, 18:00) και η ομάδα ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Η ομάδα μας υποδέχεται την Πέμπτη (24/4) και ώρα 18.00 στο “Δ. Κραχτίδης” τον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στην κανονική διάρκεια και έχει την δική του ξεχωριστή σημασία γιατί εφόσον επιτευχθεί η νίκη, τότε θα βρεθεί και τυπικά στα Play Offs του ελληνικού πρωταθλήματος για πρωτη φορά στην ιστορία της!

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ καλούν τον κόσμο της Δράμας να γεμίσει το “Δ. Κραχτίδης” και να στηρίξει την προσπάθεια να γράψει η ομάδα μια από τις πιο σημαντικές σελίδες της ιστορίας της.

Μια προσπάθεια που βασίζεται στην συνέπεια σε όλα τα επίπεδα, εντός κι εκτός παρκέ, μια προσπάθεια που στόχο έχει να διατηρήσει τον ΚΑΟΔ ως μια ομάδα υπόδειγμα, μια ομάδα που αποπνέει υγεία στους πιο δύσκολους οικονομικά καιρούς. Αυτή η προσπάθεια χρειάζεται την στήριξη του δραμινού λαού, τη δική σας στήριξη!

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανελευσινιακό θα διατεθούν απευθείας από τα εκδοτήρια του γηπέδου, τα οποία θα ανοίξουν δύο ώρες πριν το τζάμπολ του αγώνα (16.00) και τιμώνται 10 και 15 ευρώ», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα