Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Για το 2-1 στο ΣΕΦ

Φάνης Παναγιώτου
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Για το 2-1 στο ΣΕΦ
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει την εκτός έδρας νίκη στα δύο πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια με τη Ρεάλ Μαδρίτης (2-0), πλέον όμως η προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας μεταφέρεται στο ΣΕΦ (21/4, 20:00-ΔΤ) εκεί όπου τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Οι back2back Πρωταθλητές Ευρώπης ποντάρουν στον κόσμο τους, αλλά και στο καλό δεύτερο ημίχρονο που έκαναν στο Game 2 στη Μαδρίτη και αποκλειστικός τους στόχος δεν είναι άλλος από το 2-1.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει να έχει τον… πονοκέφαλο του Στράτου Περπέρογλου, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ούτε στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τη Ρεάλ, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό.

Στο «στρατόπεδο» των Μαδριλένων υπάρχει… αισιοδοξία μετά το απόλυτο νικών στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς, ωστόσο ο Πάμπλο Λάσο έχει να σκέφτεται τα προβλήματα των Ντόντει Ντρέιπερ και Τζέισι Κάρολ, με τον πρώτο να είναι εκτός και τον δεύτερο να ταξιδεύει για την Αθήνα, χωρίς όμως να είναι δεδομένη η συμμετοχή του.

Μπαρτζώκας: «Καλό παιχνίδι με τη βοήθεια του κόσμου»

«Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και κρίνει και το επόμενο. Κάθε παιχνίδι είναι οδηγός για το επόμενο. Θα κάνουμε μικρές αλλαγές. Με την βοήθεια του κόσμου μας θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε πως μπορούμε να το κάνουμε και να παίξουμε και την Τετάρτη (23/4). Η Ρεάλ έχει τρεις εξαιρετικούς γκαρντ και θα προσπαθήσουμε να αλλοιώσουμε το παιχνίδι τους», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Λάσο: «Μεγάλο λάθος αν επαναπαυτούμε»

«Αν επαναπαυτούμε στο 2-0 θα κάνουμε μεγάλο λάθος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα. Είχαμε οκτώ έντονες μέρες, με τέσσερις αναμετρήσεις κι εκτός από καλή φυσική κατάσταση χρειάζεται και συγκέντρωση. Εκτός από όλα αυτά, χάσαμε και τον Ντρέιπερ. Ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα ταξιδέψουμε με 13 παίκτες. Θα πρέπει να παίξουμε καλά, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι», τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

PLAYOFFS

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 88-71
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός 82-77
Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης 21/4 20:00
Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης* 23/4 21:45
Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός* 25/4 21:45
* Αν χρειαστεί