Ο Μπράμος εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (vid)

Γιάννης Ράμμας
Ο Μπράμος εν όψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ (vid)
Ο Μάικ Μπράμος εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός κι ο κόσμος του είναι έτοιμοι να ανατρέψουν στο ΟΑΚΑ (21/4, 21:45/novasports 2) το 2-0 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Ο 27χρονος ομογενής γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...τις δυσκολίες των playoffs της Ευρωλίγκας έπειτα το 2-0 στη Μόσχα: «Κάναμε ένα καλό πρώτο παιχνίδι, ένα κακό δεύτερο. Τώρα είμαστε στο σπίτι μας και θα κοιτάξουμε μόνο τον επόμενο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή προπόνηση και να δώσουμε όλα όσα έχουμε, γιατί ξέρουμε ότι μία ήττα μας πετάει εκτός Final Four. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στην αυριανή (21/4) αναμέτρηση».

...τη αντιστρόφως ανάλογη σε σχέση με την πρεμιέρα (77-74 παρ.) στη δεύτερη αναμέτρηση (77-51) της σειράς στο Universal Sports Hall: «Κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε ένα καλό πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη κι αφήσαμε το παιχνίδι να ξεφύγει πολύ. Αύριο (21/4) δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει κάτι τέτοιο».

...το τι θα πρέπει να προσέξει ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του: «Έχουν μεγάλα κορμιά, παίζουν πολύ καλά στην άμυνα, προστατεύουν το χώρο τους πολύ καλά. Επομένως θα πρέπει κι εμείς να 'μαστε πιο επιθετικοί στην άμυνα, πιο επιθετικοί γενικότερα, αλλά και να βρούμε καλά σουτ».

...τη σημασία της επιστροφής στο ΟΑΚΑ: «Πάντα είναι σημαντικό να παίζεις στην έδρα σου. Ειδικά όταν η έδρα για την οποία μιλάμε είναι το ΟΑΚΑ. Πάντα οι φίλαθλοι της ομάδος μας δίνουν αυτή την έξτρα ώθηση, την έξτρα ενέργεια για να παίξουμε ακόμη πιο δυνατά. Και πραγματικά ανυπομονούμε να έρθει η ώρα για τον αυριανό (21/4) αγώνα».

...το κατά πόσο πια η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το ακλώνητο φαβορί: «Έχουν πάρει δύο νίκες. Αυτό είναι το γεγονός. Δεν ξέρω για φαβορί. Το φαβορί, η καλύτερη ομάδα είναι αυτή που θα πάρει τη σειρά».