Χωρίς Περπέρογλου και στο τρίτο ματς

Χωρίς Περπέρογλου και στο τρίτο ματς
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το τρίτο ματς με την Ρεάλ, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας δε μπορεί να υπολογίζει τον Στράτο Περπέρογλου.

Η ζωή των περισσοτέρων ανθρώπων τη σημερινή μέρα περιλαμβάνει οικογένεια, φίλους και φυσικά σούβλες, ωστόσο στον Ολυμπιακό πέρασαν διαφορετικά το Πάσχα τους.

Το επίπονο πρόγραμμα της Ευρωλίγκας περιλαμβάνει παιχνίδι play off και ο Ολυμπιακός καλείται να αντιμετωπίσει για τρίτη φορά σε έξι μέρες την Ρεάλ Μαδρίτης (21/4, 20:00-ΔΤ) οπότε οι Πρωταθλητές Ευρώπης γυμνάστηκαν κανονικά στο φαληρικό στάδιο.

Ο Στράτος Περπέρογλου από το μεσημέρι του Πάσχα δεν είχε πυρετό, αλλά σε καμία περίπτωση δε γινόταν να προπονηθεί αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει ο οργανισμός του να είναι «καθαρός» για 24 ώρες. Ο «Πέρπε» είχε υψηλό πυρετό από την Μ. Τρίτη (ημέρα κατά την οποία αγωνίστηκε με την Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι) και για πέντε σερί μέρες, κάτι που αυτομάτως έχει αποδυναμώσει τον οργανισμό του. Ο Περπέρογλου λοιπόν δε θα αγωνιστεί στο τρίτο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.