Ο Διαμαντίδης για την ήττα απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γιάννης Ράμμας
Ο Διαμαντίδης για την ήττα απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει παράπονο απ' τον εαυτό του, αλλά πολύ περισσότερο απ' τους διαιτητές του Game 1 (77-74 παρ.) των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Αναμέτρηση με την αναμέτρηση διαφέρει» είπε επί προσωπικού ο 34χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού και συνέχισε για το comeback μέχρι την ήττα στην παράταση: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία ιδιαίτερη ομάδα. Ποτέ δεν παραδινόμαστε».

«Νομίζω πως μας έκλεψαν τη νίκη. Δε θέλω να μιλήσω για εντός έδρας εύνοια, αλλά οι διαιτητές έκαναν ό,τι ήθελαν στο τέλος» συμπλήρωσε απ' τη Μόσχα, σύμφωνα με τη ρωσική ιστοσελίδα sport-express.ru.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε και για την απουσία του Μίλος Τεόντοσιτς (δεξιά γάμπα), απαντώντας πως «κατά τη γνώμη μου χαρακτηρίζει το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σήμερα (16/4) ήταν τυχεροί, αλλά είναι δύσκολο να 'ναι έτσι και στην επόμενη αναμέτρηση. Νομίζω πως είμαστε αρκετά ικανοί να περάσουμε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας».

Την πρεμιέρα της προημιτελικής σειράς στο Universal Sports Hall σφύριξαν οι κ.κ. Γκαρθία Ορτίθ (Ισπανία), Σρέτεν (Κροατία) & Μπολτάουζερ (Σλοβενία).