Με θαύμα θα παίξει ο εμπύρετος ο Περπέρογλου

Με θαύμα θα παίξει ο εμπύρετος ο Περπέρογλου
Το gazzetta.gr βρέθηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού στην Μαδρίτη, αλλά δεν βρέθηκε σε αυτή ο Στράτος Περπέρογλου ο οποίος ταλαιπωρείται από υψηλό πυρετό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ.

Στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4, 20:00-Novasports2) ως κάτι εντελώς ξεχωριστό και άσχετο με το πρώτο ματς, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δύσκολα θα μπορεί να υπολογίζει στον Στράτο Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουορντ έπαιξεμε πυρετό στο πρώτο παιχνίδι και η κατάσταση σου επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να μην κάνει προπόνηση και η συμμετοχή του να μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη. Ο Μπράιαν Ντάνστον αποκόμισε ένα χτύπημα στον αριστερό του αντίχειρα ο οποίος πρήστηκε, αλλά προπονήθηκε κανονικά.

Από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» παρακολούθησαν το βίντεο της πρώτης αναμέτρησης ώστε να διορθώσουν τα λάθη τους ή τουλάχιστον να τα μετριάσουν ενόψει του... Game 2. Η προπόνηση στο Palacios De Deportes ήταν κάπως χαλαρή σε θέμα έντασης αφού το προπονητικό τιμ οφείλει να κρατήσει «φρέσκους» τους παίκτες που είναι ήδη καταπονημένοι από την προσπάθεια στο πρώτο ματς.