Τρίποντο ο Σπανούλης; Παγωμάρα στις εξέδρες

Τρίποντο ο Σπανούλης; Παγωμάρα στις εξέδρες
Κάθε εύστοχη προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση με την Ρεάλ ξυπνούσε άσχημες μνήμες στους φίλους των Μαδριλένων που βρίσκονταν στην κερκίδα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Οι 18 πόντοι που σκόραρε ο Βασίλης Σπανούλης στο πρώτο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν αρκετοί για να χαρίσουν τη νίκη στους Πρωταθλητές Ευρώπης, ήταν ωστόσο ικανοί να αγχώσουν όλους όσοι βρίσκονταν στο Palacio De Deportes.

Κανένας φίλαθλος της Ρεάλ δεν έχει ξεχάσει το πάρτι του αρχηγού του Ολυμπιακού στον τελικό του Λονδίνου. Όποτε λοιπόν ευστοχούσε έξω από τα 6,75 οι εξέδρες... πάγωναν και ίδρωναν διότι πολύ απλά φοβόντουσαν πως θα ήταν στο ίδιο έργο θεατές. Ειδικά ένα τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού με το οποίο ισοφάρισε σε 40-40 σίγησε για αρκετά δευτερόλεπτα την κερκίδα.

Στην περίπτωση που αστοχούσε, ακολουθούσε πανδαιμόνιο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον επηρεάσουν αρνητικά. Μάταια...

Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει βρει τρόπο να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος φαίνεται πως θα είναι λόγω Λονδίνου, ο μόνιμος εφιάλτης των Μαδριλένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.