Αλβέρτης: «Έχουμε πλάνο για... Φάιναλ Φορ»

Αλβέρτης: «Έχουμε πλάνο για... Φάιναλ Φορ»

Gazzetta team
Αλβέρτης: «Έχουμε πλάνο για... Φάιναλ Φορ»
Προσήλωση από το πρώτο λεπτό ζήτησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, τονίζοντας πως υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο για να... μπερδέψει την ΤΣΣΚΑ ο Παναθηναϊκός και να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ.

Αναλυτικά η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε απέναντι σε μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, μεγάλα κορμιά και πολύ καλή πορεία φέτος στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ένα συγκεκριμένο πλάνο και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ. Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο. Όλα εξαρτώνται από το ρυθμό στον αγώνα. Έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας που μπορούν να μπερδέψουν την ΤΣΣΚΑ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια δύσκολη σειρά. Απαιτείται προσήλωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Από την πλευρά των παικτών του Τριφυλλιού μίλησε ο Ράμελ Κάρι, που δήλωσε:

«Ανυπομονώ για αυτά τα παιχνίδια. Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα παίξω στα playoffs και είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω πως ταιριάζουμε με την ΤΣΣΚΑ. Μπορούμε να προκριθούμε, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, γιατί οι αντίπαλοι είναι πολύ καλή ομάδα κι έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να διαχειριστούμε συναισθηματικά κάθε παιχνίδι, καθώς δεν υπάρχει χρόνος για να μείνεις σε ένα αποτέλεσμα και ακολουθεί το επόμενο ματς. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να παίζεις τόσο γρήγορα μετά από έναν αγώνα. Πρέπει να αντιδρούμε γρήγορα. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Και στις δύο ομάδες αρέσει το σετ παιχνίδι. Έχουν μια πολύ δυνατή γραμμή ψηλών, αλλά οι δικοί μας ψηλοί είναι πιο γρήγοροι. Πρέπει να τους βοηθήσουμε κι εμείς. Άλλωστε είμαστε μια ομάδα. Πρέπει και τα γκαρντ να βοηθήσουν, ειδικά στα ριμπάουντ. Αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε».