Πλήρης και με... άγριες διαθέσεις στη Μόσχα

Πλήρης και με... άγριες διαθέσεις στη Μόσχα

Γιάννης Ράμμας
Πλήρης και με... άγριες διαθέσεις στη Μόσχα
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του εν όψει playoffs της Ευρωλίγκας και μετρά αντιστρόφως για την αναχώρησή του με προορισμό τη Μόσχα.

Η ώρα όχι της κρίσης, αλλά της πρόκλησης πλησιάζει για τον Παναθηναϊκό (σ.σ. πρεμιέρα στις 16/4, 19:00/novasports 2) κι άπαντες στην ομάδα ζουν κι αναπνέουν για την προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι πρώτες αναμετρήσεις θα τους βρουν στο Universal Sports Hall κι ο στόχος δεν είναι άλλος απ' την τουλάχιστον μία νίκη, η οποία θα τους δώσει τον έλεγχο εν όψει της συνέχειας στο ΟΑΚΑ.

Προβλήματα δεν υπάρχουν κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπολογίζει σ' όλους τους παίκτες του, των οποίων το μάτι... γυαλίζει, γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι για όλους, ομάδα και κόσμο, η πρόκριση σ' ακόμη ένα Final Four.

Με τη διάθεση να ξεχειλίζει η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι (13:25) της 15/4 και θα 'χει διπλή ευκαιρία (16 & 18/4) για να στείλει το μήνυμά της προς πάσα κατεύθυνση. Απομένει να περάσει απ' τη θεωρία στην πράξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.