O Φραγκίσκος Αλβέρτης για την ήττα του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
O Φραγκίσκος Αλβέρτης για την ήττα του Παναθηναϊκού
Σύμφωνα με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη ο Παναθηναϊκός πλήρωσε το κακό τρίτο δεκάλεπτο στο ΣΕΦ και τα λάθη στην τελευταία περίοδο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε για την ήττα από τον Ολυμπιακό και για τη συνέχεια: «Έγινε ένα καλό παιχνίδι. Εμείς πληρώσαμε το κακό μας τρίτο δεκάλεπτο και τα λάθη στο τέταρτο, που έκριναν το παιχνίδι. Έκλεισε αυτός ο κύκλος για μας, κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να δούμε ειδικά από το τρίτο δεκάλεπτο τι δεν πήγε καλά και τι πρέπει να βελτιώσουμε. Δεν έχεις περιθώρια να σκεφτείς με ποιον και πού παίζεις. Ήρθα ενεργά στο ΣΕΦ μετά από κάποια χρόνια, δεν κάναμε αυτό που θέλαμε αλλά είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου γιατί έδωσαν μεγάλη μάχη και πέρα από τα κακά διαστήματα είχαμε και κάποια κακά».

Όσο για την εμφάνιση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη (17π., 5ριμπ.): «Δεδομένου του προβλήματος του Λάσμε και την αξία του Μαυροκεφαλίδη χρησιμοποιήθηκε πολλή ώρα. Ξέρει να κάνει πολύ καλά κάποια πράγματα κι αυτά έκανε».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Πρέπει κάποια στιγμή αυτά τα ματς πρέπει να αποτελέσουν οδηγό. Δεν ξέρω αν η καλύτερη συμπεριφορά στην Ευρώπη οφείλεται στον μεγαλύτερο κίνδυνο τιμωρίας ή σε κάτι άλλο. Ελπίζω και στα playoffs να υπάρχει ανάλογη συμπεριφορά».