Μάρκοβιτς: «Ευκαιρία για εμπειρίες»

Μάρκοβιτς: «Ευκαιρία για εμπειρίες»
Ο Νέναντ Μάρκοβιτς ξέρει πως απέναντι στον Ολυμπιακό (7/4, 19:15) έχουν δύσκολο έργο κι αυτό που θέλει είναι να δει σημάδια βελτίωσης και να μοιράσει ευκαιρίες στους μικρούς.

Ο ΚΑΟΔ είχε επιβληθεί του Ολυμπιακού στη Δράμα κι ο τεχνικός των Δραμινών τόνισε στο esake.gr για την αναμέτρηση στο ΣΕΦ: «Είναι δεδομένο ότι ο αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολος και το γεγονός ότι οι αντίπαλοί μας στα τελευταία παιχνίδια βρίσκουν πάλι εξαιρετικό αγωνιστικό ρυθμό κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να παρουσιάσουμε σημάδια βελτίωσης, γιατί οι δύο τελευταίες εμφανίσεις μας δεν ήταν καλές. Πάντα αυτά τα ματς είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες, ειδικά για εμάς που έχουμε μια νεανική ομάδα».

Ο Αλέξης Σπυριδωνίδης με τη σειρά του είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που γνωρίζουμε πολύ καλά τις δυσκολίες του, αλλά θα προσπαθήσουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί με σκοπό την βελτίωση της ομάδα μας ύστερα από τα 2 άσχημα τελευταία παιχνίδια. Σίγουρα οι εμπειρίες που θα αποκομίσουμε από αυτό τα ματς θα είναι σημαντικές για την συνέχεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα