Μίνιτς: «Η πίεση απέδωσε καρπούς»

Μίνιτς: «Η πίεση απέδωσε καρπούς»

Gazzetta team
Μίνιτς: «Η πίεση απέδωσε καρπούς»

bet365

Ο Μίλαν Μίνιτς θεωρεί πως η νίκη στη Χαλκίδα ήρθε από το πρώτο δεκάλεπτο και πως βρίσκονται στο πλάνο του... Βαγγέλη Αγγέλου και τον στόχο της εξάδας.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για τη νίκη επί του Ίκαρου Χαλκίδας: «Συγχαρητήρια στον Ίκαρο για την προσπάθεια, αλλά αυτό το ματς τέλειωσε από το πρώτο δεκάλεπτο. Η πίεση μας στον Ίκαρο απέδωσε καρπούς. Έχασαν κάποια ανοιχτά σουτ, ενώ εμείς κάναμε το καλύτερο δεκάλεπτο μας μέσα στην σεζόν. Είχαμε 21 ριμπάουντ και ο Ίκαρος 12, ενώ είχαμε 15 ασίστ και μόλις τέσσερα λάθη. Όταν η διαφορά ανέβηκε στους 19 πόντους, ο Ίκαρος έπαιξε καλύτερα, αλλά εμείς είχαμε υπομονή και κρύο αίμα για να κρατάμε την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους.

Είμαστε στο πρόγραμμα που έφτιαξε ο Βαγγέλης Αγγέλου που είναι από την Χαλκίδα, με στόχο την 6η θέση. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω τηλέφωνο κάθε φορά τον Αγγέλου και μου δίνει ιδέες. Είναι μεγάλη η βοήθεια, τον παίρνω ότι ώρα θέλω και είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει. Ευχαριστώ τους βοηθούς μου και τους παίκτες μου γιατί κάναμε την τρίτη συνεχόμενη νίκη».

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ με τη σειρά του: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και για μας και για τον Ίκαρο, γιατί έχουμε ελπίδες για 6η θέση. Κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα στην Α1, μετά από αυτό που είχαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Πανιώνιου. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε τα σουτ, ελέγξαμε τον ρυθμό και δίκαια επικρατήσαμε. Πάμε για 2 τελικούς για να πάρουμε την 6η θέση.

Όταν χάνεις τον βασικό πλέι-μέικερ, όπως ήταν ο Αθηναίου για μας, προσπαθείς να το καλύψεις με ομαδικό τρόπο. Κι αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε, νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα