Ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Γιάννης Ράμμας
Ζήτησε 2.000 εισιτήρια για το ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε 2.000 εισιτήρια και 25 VIPs προσκλήσεις για το δεύτερο φετινό ευρωπαϊκό clasico στο ΣΕΦ κι αναμένει την απάντηση του Ολυμπιακού!

Οι δύο «αιώνιοι» ενδέχεται να συναντηθούν στο φαληρικό στάδιο (10/4) με την πρόκριση εξασφαλισμένη και με μοναδικό έπαθλο την τελική κατάταξη στον ε' όμιλο, αλλά το ενδιαφέρον δεν αποκλείεται να μην περιοριστεί μόνο στο παρκέ!

Τα μέτρα ασφαλείας για το clasico της 14ης και τελευταίας αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας ήδη έχουν αποφασιστεί και μεταξύ άλλων ορίζουν την έκδοση 11.268 εισιτηρίων προς διάθεση αποκλειστικά για τις ανάγκες του Ολυμπιακού, αλλά ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε 2.000 εισιτήρια και 25 VIPs προσκλήσεις!

Ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδος 2005-06 κι η νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού (51-81 στις 13/10/05) ήταν η τελευταία αναμέτρηση με φίλους των δύο «αιωνίων» στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» κι απομένει να φανεί πόσο κοντά ή μακριά απέχει η επόμενη. Όλα εξαρτώνται απ' τη διάθεση του Ολυμπιακού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.