Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό & Ηλυσιακό
Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρει για την τιμωρία των «πρασίνων»: «Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για περιορισμένης έκτασης επεισόδια (χρήση πυρσών λάμψης στην κερκίδα), πρόστιμο 5.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΕ της 23-3-2014».
Για τον Ηλυσιακό: «1. Επιβάλλει στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ρίψη πλαστικού ποτηριού με καφέ και επεισόδια την φυσούνα) πρόστιμο 2.200,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ της 22-3-2014.
2. α) Επιβάλλει στην ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξη του υπαλλήλου της κ. Ε. Παπαδόπουλου, που δυσφημεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας πρόστιμο 1.650,00€ και
β) Επιβάλλει στον υπάλληλο της ως άνω ΚΑΕ κ. Ε. Παπαδόπουλο, Team Μάνατζερ, για πράξη του που δυσφημεί το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για δεκαπέντε (15) ημέρες, για τον ως άνω αγώνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
