Γουέστμπρουκ: «Δεν πονάω»

Γουέστμπρουκ: «Δεν πονάω»

Γιάννης Ράμμας
Γουέστμπρουκ: «Δεν πονάω»

bet365

O Ράσελ Γουέστμπρουκ αποχώρησε τραυματίας στη νίκη επί των Ράπτορς (118-119 στις 21/3) στο Τορόντο, αλλά φρόντισε να καθησυχάσει άπαντες στους Θάντερ, πριν καν υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασής του.

O 25χρονος PG (21,2π., 5,7ρ., 7ασ., 1,9κλ., 3,9λ.) τραυματίστηκε στο δεξί γόνατό του έπειτα σύγκρουση με τον Κάιλ Λάουρι και ζήτησε time out, ώστε να αφήσει το παρκέ περίπου στα μισά της τρίτης περιόδου στο Air Canada Centre. Η αρχική γνωμάτευση δεν τον θέλει να έχει υποστεί κάτι ανησυχητικό κυρίως εν όψει playoffs, ο ίδιος δήλωσε πως «αισθάνομαι μία χαρά. Δεν πονάω. Απλώς θα το τσεκάρουμε και θα προχωρήσουμε από εκεί», αλλά, προερχόμενος από προ μηνός νέα χειρουργική επέμβαση στο ίδιο πόδι του, οι Θάντερ θα προχωρήσουν σε επανεκτίμηση της κατάστασής του, ώστε να 'ναι απολύτως σίγουροι.

Μία σύγκρουση με τον Πάτρικ Μπέβερλι των Ρόκετς στις αρχές της περσινής πρώτης προημιτελικής σειράς της Δύσης τον είχε στείλει στο χειρουργείο με ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί γόνατό του κι εκτός συνέχειας playoffs, περιορίζοντας τις πιθανότητες των Θάντερ για τον τίτλο.

 

NBA Τελευταία Νέα