Ντάνστον: «Πάθος από όλους»
Ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρόλευκων» τόνισε για την προσεχή αναμέτρηση με τους Βάσκους: «Είναι ο πρώτος τελικός από τους τέσσερις που έχουμε. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, με πάθος και να διεκδικήσουμε κάθε φάση και κάθε χαμένη μπάλα. Θα χρειαστεί πάθος από όλους».
Όσο για τον Πλάις: «Θα χρειαστεί ομαδική δουλειά. Είμαι φορμαρισμένος και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε σωστά με ή χωρίς την μπάλα».
Τέλος για το παρατσούκλι Dunkston: «Μου αρέσει πάρα πολύ και όσο οι συμπαίκτες του μου θα μου δίνουν σωστά την μπάλα, θα προσπαθώ να το επιβεβαιώνω».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.