Μπατίστ: «Οικογένεια κι αδερφός ο Ομπράντοβιτς»
«Πρώτα απ' όλα γνωρίζουμε πως θα είναι μία ιδιαίτερη βραδιά, καλωσορίζοντας πίσω κάποιον, που ήταν οικογένεια για εμάς, που ήταν αδερφός για εμάς. Αλλά στο τέλος της ημέρας έχουμε μία δουλειά να κάνουμε κι αυτό είναι να νικήσουμε. Πέραν αυτού, ό,τι κάνουμε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς το αξίζει, αυτό που έκανε εδώ είναι αξιοσημείωτο κι αξίζει όλα όσα του δώσουν ο Παναθηναϊκός κι ο κόσμος. Όπως είπα, θα είναι μία συναισθηματική βραδιά, αλλά θα παλέψουμε με τις ζωές μας για μία θέση στα playoffs, όπως κι η Φενέρ, επομένως πέραν απ' όλους τους εορτασμούς και την επιστροφή, πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να νικήσουμε!» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας εν όψει 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 ο 36χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παναθηναϊκός - Κολοσσός 97-102: Το μπουγέλωμα του Άρη Λυκογιάννη στα αποδυτήρια
- Τουρκ Τέλεκομ - Φενέρμπαχτσε 76-88: Ακούραστη η ομάδα του Σάρας, μετά τον Παναθηναϊκό συνέχισε το σερί της!
- Γιαννακόπουλος: «Όταν παίκτες και προπονητές προκαλούν τέτοια προβλήματα στην ομάδα, δεν πρέπει να προστατεύονται και οι ιδιοκτήτες;»