Δεν άντεξε ο Ομπράντοβιτς...

Gazzetta team
Δεν άντεξε ο Ομπράντοβιτς...
Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ έφτασε στην Αθήνα και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε πως δεν θα ήθελε ποτέ να παίξει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/3, 21:45, Novasports3).

«Όπως πάντα είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι και πάλι την Αθήνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που ήρθα για να παίξω ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Θα ήθελα να μη το παίξω ποτέ αυτό το παιχνίδι, γιατί όλοι ξέρουν πόσο πολύ αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Θα είναι κάτι πολύ δύσκολο για μένα. Ηταν πολύ δύσκολο για μένα ακόμη και το πρώτο ματς στην Τουρκία. Τώρα όμως στο ΟΑΚΑ τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα», είπε αρχικά ο «Ζοτς» και συνέχισε λέγοντας:

«Το ίδιο δύσκολο θα ήταν είτε δεν ήταν προπονητής ο Αλβέρτης, είτε τώρα που είναι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συναντήσω τον Φράγκι που ξεκίνησε μια καινούρια καριέρα. Του εύχομαι να κατακτήσει τα πάντα, όπως έκανε σαν παίκτης, να το πετύχει και σαν προπονητής και να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δόξα στον Παναθηναϊκό».

Ο Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε και στα συναισθήματα του για την υποδοχή που του ετοιμάζουν στον ΟΑΚΑ: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να το φανταστώ. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη να το δούμε πως θα είναι».