Προπονήθηκε ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης

Προπονήθηκε ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης

Προπονήθηκε ο Σπανούλης, ενοχλήσεις ο Πρίντεζης
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε κανονικά, ο Γιώργος Πρίντεζης δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα και η κατάσταση των δύο παικτών παραμένει αμφίβολη. Εκτός κι ο Κατσίβελης.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω τη δύσκολη νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο και στρέφεται στην αναμέτρηση με την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ (21/3), για την 11η αγωνιστική του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Η προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς κι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Βασίλη Σπανούλη, που ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο διάστημα από τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο, να βγάζει όλο το πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Πρίντεζης εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση κι έβγαλε μέρος της προπόνησης, με τη συμμετοχή και των δύο να παραμένει αμφίβολη για την αναμέτρηση με τους Βάσκους.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης δεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρεί και θα δοκιμάσει την Τετάρτη (19/3) να προπονηθεί.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.