Κουταλιανός: «Απόλυτη συγκέντρωση»

Κουταλιανός: «Απόλυτη συγκέντρωση»

Κουταλιανός: «Απόλυτη συγκέντρωση»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μιχάλης Κουταλιανός που ανέλαβε τα ηνία του Κολοσσού μίλησε για την αναμέτρηση με τη Νέα Κηφισιά (16/3, 16:00) και τόνισε πως πρέπει να παρουσιαστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι.

Μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Πρίφτη, ο Μιχάλης Κουταλιανός ανέλαβε να οδηγήσει τον Κολοσσού. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αναμέτρηση στην Κηφισιά στο esake.gr: «Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία έχει επιθετικό ταλέντο. Η Κηφισιά εντός έδρας είναι ισχυρή και εμείς χρειάζεται να έχουμε απόλυτη συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

O Γιάννης Γεωργαλλής από την πλευρά του ανέφερε: «Όπως όλοι γνωρίζουν υπάρχει αλλαγή προπονητή σε εμάς. Έχουμε πλέον νέο κόουτς στην ομάδα, ο οποίος μόνο καινούργιος δεν είναι αφού βρίσκεται πολλά χρόνια στην ομάδα και τον ξέρουμε και μας ξέρει πολύ καλά. Ψάχνουμε μια νίκη που θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε απέναντι στην Κηφισιά είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο μας.

Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να έχουν πολλές δεύτερες ευκαιρίες. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα αρκετά δυνατή, το έχει δείξει και με την πορεία της στο πρωτάθλημα, έχει παίκτες εξαιρετικά έμπειρους και έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο που ειδικά μέσα στο γήπεδο τους ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις. Εμείς από τη μεριά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη σε μια πολύ δύσκολη έδρα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα