Τέλος από τη Λαμποράλ Κούτσα ο Όντομ!

Τέλος από τη Λαμποράλ Κούτσα ο Όντομ!

Φάνης Παναγιώτου
Τέλος από τη Λαμποράλ Κούτσα ο Όντομ!

bet365

Λαμάρ Όντομ ήταν και... πάει! Η Λαμποράλ Κούτσα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 34χρονο πάουερ φόργουορντ.

Ο Λαμάρ Όντομ ήρθε στην Ευρώπη προκειμένου να παίξει ξανά μπάσκετ, ωστόσο η... θητεία του στη Λαμποράλ Κούτσα αναδείχθηκε πολύ σύντομη. Η μεταγραφή του 34χρονου πάουερ φόργουορντ προκάλεσε αίσθηση, στην πράξη όμως δεν προσέφερε τίποτα στους Βάσκους, οι οποίοι το πρωί του Σαββάτου (15/3) ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Αμερικανό, καθώς χρησιμοποίησαν τον όρο πρόωρης αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιο του.

«Η συνεργασία με τον παίκτη ολοκληρώνεται και ο Αμερικανός φόργουορντ θα ακολουθήσει θεραπεία στις ΗΠΑ. Ο Λαμάρ Όντομ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στο διάστημα που ήταν στη Βιτόρια και διατηρεί ανοικτό το παράθυρο συνεργασίας ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του τους επόμενους μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της Λαμποράλ Κούτσα.

«Το ταξίδι δεν τελείωσε, αλλά πρέπει να είμαι υπεύθυνος έναντι της ομάδας. Είμαι τραυματίας και θα χρειαστώ δύο μήνες στις ΗΠΑ για αποκατάσταση. Είμαι ικανοποιημένος με την ομάδα και την πόλη και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Νομίζω ότι θα με περιμένει πάντα ένα σπίτι στη Βιτόρια», ήταν τα όσα είπε ο Λαμάρ Όντομ.

Όπως έγινε γνωστό, ο Λαμάρ Όντομ πάσχει από οσφυϊκή ριζοπάθεια (πάθηση που συνδέεται με τη σπονδυλική στήλη) και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για περίπου δύο μήνες. Με τη φανέλα της Λαμποράλ Κούτσα ο δύο φορές πρωταθλητής ΝΒΑ μέτρησε μόλις... 2 συμμετοχές.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα