Τέλος για φέτος ο Γουάλας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Χωρίς τον Τζέραλντ Γουάλας θα συνεχίσουν οι Μπόστον Σέλτικς για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Ο 31χρονος φόργουορντ (ύψος 2.01μ.) υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο και τον αριστερό αστράγαλο, κάτι που συνεπάγεται πως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά φέτος. Ο Τζέραλντ Γουάλας μετακόμισε στη Βοστώνη στο πλαίσιο της ανταλλαγής των Γκαρνέτ - Πιρς - Τέρι στους Νετς, ωστόσο δεν έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους Σέλτικς, καθώς μετράει μόλις 5.2 πόντους και 3.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
