Ο νόμος του «Ζοτς»! (vids)

Ο νόμος του «Ζοτς»! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Ο νόμος του «Ζοτς»! (vids)

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέκαθεν ασπαζόταν τη φράση «My way or the highway» κι ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν ήταν το πρώτο... θύμα του στη Φενέρ. Το gazzetta.gr θυμίζει μέσω videos.

Ο 54χρονος Σέρβος προπονητής έχει το δικό του τρόπο να επιβάλλεται σε μία ομάδα, θέλοντας να την κάνει ακριβώς αυτό: Ομάδα.

Όπως τον Ιανουάριο του 2000 (σ.σ. πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό) όταν είχε επιλέξει να μη χρησιμοποιήσει τον Φραγκίσκο Αλβέρτη σε μία αναμέτρηση απέναντι στη Δάφνη, στέλνοντας το αντίστοιχο... διδαχτικό μήνυμα. Τότε οι δυο τους είχαν και λεκτικό επεισόδιο στα αποδυτήρια, αλλά γρήγορα στη συνέχεια επιβεβαίωσαν το μέγεθος των προσωπικοτήτων τους, αφήνοντας πίσω τους τις όποιες διαφορές κι αρχίζοντας τη συλλογή τίτλων.

Έτσι και τώρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ο «Ζοτς» δε χάνει κάθε ευκαιρία να επιβάλλει το νόμο του, προσπαθώντας να κάνει άπαντες να συνειδητοποιήσουν τους ρόλους στην ομάδα.

Στις 8/11/13 απέναντι στην Παρτιζάν στην Pionir του Βελιγραδίου ο Τούρκος βοηθός του, Ερντέμ Τσαν, έκανε το λάθος να αμφισβητήσει την ιεραρχία κι ο εκείνος του την υπενθύμισε με τον σκληρό τρόπο.

Στις 13/2/14 απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα στην Ülker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης ο μάνατζερ της τουρκικής ομάδος, Μιρσάντ Τουρκσάν, τον παρέκαμψε και κάλεσε σε time out, πριν δεχθεί τις έντονες παρατηρήσεις του.

Στις 3/3/14 απέναντι στην Τόφας στην Ülker Sports Arena της Κωνσταντινούπολης ο εκ των πλέον ακριβοπληρωμένων παικτών της ομάδος, Νεμάνια Μπιέλιτσα, δεν ακολούθησε τις οδηγίες του κι όχι μόνο τα άκουσε στη γλώσσα του, καθότι επίσης Σέρβος και μάλιστα διεθνής, αλλά λίγο κόντεψε να δει τη συνέχεια απ' τα αποδυτήρια.

Όχι πως τα υπόλοιπα μέλη της Φενέρ έχουν αποφύγει τις οδηγίες μέσω... κατσάδας.

Obradovic's way or the highway!

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα