Φλεβαράκης: «Το αποτέλεσμα μετράει»

Gazzetta team
Φλεβαράκης: «Το αποτέλεσμα μετράει»

bet365

Ο Κώστας Φλεβαράκης θεωρεί πως τα ριμπάουντ και οι βολές έκαναν ζημιά στην ομάδα του, που παρουσιάστηκε κατώτερη στο πρώτο ημίχρονο σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο τεχνικός των Τρικάλων μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα ματς που χάσαμε μόνο το πρώτο δεκάλεπτο, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Παίξαμε κατώτερα στο πρώτο ημίχρονο από ότι δουλεύουμε στην προπόνηση. Όταν ο ΠΑΟΚ παίρνει 40 βολές και σε καθοριστικά σημεία, παίζει ρόλο. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Επίσης ρόλο έπαιξαν και τα ριμπάουντ. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια, εύχομαι στον ΠΑΟΚ ό,τι το καλύτερο».

Ο Κρις Έβανς από την πλευρά του ανέφερε: «Δεν κάναμε κάποια πράγματα στα ριμπάουντ και στο τρανζίσιον που θα μας βοηθούσαν να πάρουμε κάτι καλύτερο. Μου αρέσει να βάζω πίεση πάνω στο πλέι μέικερ. Ο Κούπερ βρέθηκε εκτός ρυθμού και αυτό ήταν καλό για την ομάδα μου».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα