«Αντιδράσαμε μετά το 0-11»

«Αντιδράσαμε μετά το 0-11»

Φάνης Παναγιώτου
gazzetta default image fallback
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Παρτιζάν (80-57), τόνισε πως η ομάδα του αντέδρασε σωστά με το αρχικό… 0-11, ενώ αναφέρθηκε και στη συνέχεια των Μαδριλένων στην Ευρωλίγκα.

«Με εξαίρεση τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνισή μας. Ξεκινήσαμε με 0-11 αφού δεν είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι. Κάλεσα αμέσως τάιμ άουτ και αμέσως μετά η ομάδα αντέδρασε. Το πρόβλημα λύθηκε. Κερδίσαμε στα επιμέρους σκορ σε όλες τις περιόδους. Είμαι χαρούμενος σε γενικές γραμμές με τον ρυθμό που είχαμε και τον τρόπο που μοιράσαμε το παιχνίδι. Θα ήμασταν ανόητοι αν πιστεύαμε ότι έχουμε πετύχει κάτι αυτή τη στιγμή στην Ευρωλίγκα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας», ήταν τα όσα υπογράμμισε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.