Βλέπουν Τζέτερ στον Παναθηναϊκό! (vids)

Βλέπουν Τζέτερ στον Παναθηναϊκό! (vids)

Gazzetta team
Βλέπουν Τζέτερ στον Παναθηναϊκό! (vids)

bet365

Την περίπτωση απόκτησης του Αμερικανού γκαρντ που αγωνίζεται στην Εθνική Ουκρανίας Γιουτζίν «Που» Τζέτερ εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Με τον Ούκιτς λόγω του τραυματισμού να είναι μακριά από το περσινό εξαιρετικό πρόσωπο που είχε δείξει και τον Παππά να μην έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ακόμα, κάτι λογικό καθώς μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη που έκανε άλμα στην καριέρα του, στον Παναθηναϊκό από την αρχή της χρονιάς, όλο το βάρος όσον αφορά τις θέσεις των γκαρντ, έχει πέσει στους Διαμαντίδη και Κάρι.

Οι «πράσινοι» εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προσπαθούν να βρουν τον ιδανικό παίκτη που θα πλαισιώσει τους άλλους δύο και φαίνεται να έχουν καταλήξει στο όνομα. Σύμφωνα με το ebasket.gr, ο εκλεκτός των νταμπλούχων είναι ο Αμερικανός που αγωνίζεται στην Εθνική Ουκρανίας Γιουτζίν «Που» Τζέτερ.

Ο 31χρονος και ύψους 1.80 Τζέτερ αγωνίζεται στην Κίνα και τους Σάνγκντονγκ Φλέιμινγκ Μπουλς έχοντας μέσο όρο 26.1 πόντους. Ο έμπειρος πλέι μέικερ έγινε πιο γνωστός στους περισσότερους φίλους του μπάσκετ με την παρουσία του στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Σλοβενία. Εκεί με τη φανέλα της Ουκρανίας είχε 13.5 πόντους μέσο όρο, 3.5 ριμπάουντ και 4.1 ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να καταλάβει η ομάδα του την 6η θέση και να πάρει την πρόκριση για το Παγκόσμιο της Ισπανίας.

Όσον αφορά τις ομάδες, πριν πάει να βρει την τύχη του στην Κίνα, αγωνίστηκε σε Μενόρκα (2008-’09), Ουνικάχα (2009) και Μπανταλόνα (2011-’12), ενώ έχει περάσει από την Ουκρανία (Κίεβ, 2007-’08), το Ισραήλ (Χάποελ Ιερουσαλήμ, 2009-’10) και το ΝΒΑ (Σακραμέντο Κινγκς, 2010-’11), πριν καταλήξει στην Κίνα και τους Σάνγκντονγκ Φλέιμινγκ Μπουλς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Τζέτερ δεν πιάνει θέση ξένου αλλά κοινοτικού και δικαίωμα στην Ευρωλίγκα αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, θα έχει μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και μέχρι τις 26 που ολοκληρώνεται η προθεσμία. Βέβαια επειδή έτσι και αλλιώς θα πρέπει στο ελληνικό πρωτάθλημα να υπάρχουν έξι ξένοι και κοινοτικοί μαζί, αν ο Παναθηναϊκός αποκτήσει τον Τζέτερ θα πρέπει να αφήσει εκτός πρωταθλήματος κάποιον, καθώς ήδη υπάρχουν οι Γκιστ, Λάσμε, Ματσιούλις, Ούκιτς, Κάρι και Μπατίστ, με τον τελευταίο να είναι και ο πιθανότερος να μείνει εκτός, αν φυσικά ξαναλέμε αποκτηθεί ο 31χρονος Αμερικανός με ουκρανικό διαβατήριο.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα