Πληρώνει για... πράσινο ΟΑΚΑ

Πληρώνει για... πράσινο ΟΑΚΑ

Γιάννης Ράμμας
Πληρώνει για... πράσινο ΟΑΚΑ

bet365

Ο Παναθηναϊκός θέλει το πράσινο να κυριαρχεί στο ΟΑΚΑ και με αίτημά της η ΚΑΕ κίνησε τις διαδικασίες για την βαφή των λευκών και κίτρινων καθισμάτων με δικά της έξοδα.

Τα banners των 6 Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και τα λάβαρα των πολυάριθμων τίτλων μαζί με τη φανέλα του Φραγκίσκου Αλβέρτη στην οροφή είναι... όλο κι όλο ό,τι πράσινο υπάρχει στο κλειστό του ΟΑΚΑ και φαντάζει λίγο. Γι' αυτό η... νοικάρισσα ΚΑΕ αιτήθηκε τη βαφή των λευκών και κίτρινων καθισμάτων (σ.σ. άθικτα τα μπλε, καθότι έδρα της Εθνικής Ομάδος), ώστε η έδρα του Παναθηναϊκού να γίνει... πιο έδρα του Παναθηναϊκού.

Στην προσπάθειά της να πετύχει το σκοπό της εξήγησε πως θα επιβαρυθνεί η ίδια με τα σχετικά έξοδα κι αναμένει την απόφαση των ιθυνόντων, οι οποίοι, απ' την πλευρά τους, ζήτησαν εγγυήσεις:

«Έχοντας υπόψη το από 8-1-2014 με αριθμ. πρωτ. 112 έγγραφο της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο σχετικά με την μετατροπή του χρώματος των καθισμάτων σε ορισμένα διαζώματα του Κ.Γ.Αθλοπαιδιών από κίτρινο ή λευκό σε πράσινο χρώμα, με έξοδα που θα βαρύνουν την ΚΑΕ ΠΑΟ, καθώς επίσης και τις τεχνικές παρατηρήσεις της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και του Υπευθύνου της εγκατάστασης, το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει να ζητηθούν από την ΚΑΕ ΠΑΟ περισσότερες τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με το ανωτέρω θέμα. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να διασφαλιστεί ότι η οποιαδήποτε αλλαγή (αλλαγή χρώματος καθισμάτων) δεν θα επιφέρει σε βάθος χρόνου βλάβη ή φθορά των υλικών που αποτελούν πάγιο σταθερό εξοπλισμό της εγκατάστασης, καθώς και δεν θα δημιουργεί ενδεχομένως ζήτημα ως προς τη χρήση της εγκατάστασης για αγώνες ή εκδηλώσεις άλλων φορέων (βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα