Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μάντζαρη (vid)

Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μάντζαρη (vid)

Gazzetta team
Αφιέρωμα της Ευρωλίγκα στον Μάντζαρη (vid)
Αφιέρωμα στον Βαγγέλη Μάντζαρη φιλοξενεί η Ευρωλίγκα. Ο άσος του Ολυμπιακού μετά την περσινή δύσκολη σεζόν με τον τραυματισμό του, κάνει μία καταπληκτική χρονιά.

Μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη αναλογία ασίστ/λαθών στη διοργάνωση, με 87/19. «Προσπαθώ να ακολουθώ το πλάνο του προπονητή και να μην κάνω λάθη. Σίγουρα σε όλους αρέσουν οι φαντεζί ασίστ, αλλά προσπαθώ να δίνω σίγουρα την μπάλα και γι’ αυτό δεν κάνω πολλά λάθη. Σαν πλέι μέικερ πρέπει να ξέρω πού βρίσκεται κάθε συμπαίκτης μου, να διαβάζω τα μις ματς και να δίνω καλές πάσες», ανέφερε ο 23χρονος γκαρντ.

Η προσφορά του δεν εστιάζεται μόνο εκεί, αλλά και στην άμυνα. «Έχω κληθεί να αντιμετωπίσω τους καλύτερους γκαρντ της Ευρωλίγκας, όπως ο Ναβάρο και ο Διαμαντίδης. Ευτυχώς ο Σπανούλης είναι στην ομάδα μου και δεν έχει χρειαστεί να τον αντιμετωπίσω. Κάθε αντίπαλος έχει κάποια αδύναμα σημεία κι εγώ προσπαθώ να τον αναγκάσω να κάνει πράγματα που δεν του αρέσουν», τόνισε ο άσος των Πειραιωτών, ενώ περιέγραψε με ενθουσιασμό πως είναι να σημειώνεις ένα buzzer-beater, σαν κι αυτό που πέτυχε απέναντι στη Ζιέλονα Γκόρα.