Η καλή κλήρωση στο... γήπεδο φαίνεται!

Η καλή κλήρωση στο... γήπεδο φαίνεται!

Μιχάλης Στεφάνου
Η καλή κλήρωση στο... γήπεδο φαίνεται!

bet365

Η κλήρωση για την Εθνική ομάδα μπάσκετ ήταν καλή, η διασταύρωση στα... νοκ άουτ άκρως επικίνδυνη, αλλά σημασία έχει τι ομάδα θα παρουσιάσουμε!

Η Εθνική Ελλάδος έπεσε στα... μαλακά στην κλήρωση που διεξήχθη στο Palau de la Musica Catalana της Βαρκελώνης. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην κλήρωση!

Αργεντινή, Σενεγάλη, Φιλιππίνες, Κροατία και Πουέρτο Ρίκο θα είναι οι αντίπαλοι της Εθνικής μας στο δεύτερο γκρουπ του Mundobasket της Ισπανίας (30/08-14/09). Ο όμιλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη.

Βέβαια από την φάση των «16» η ελληνική ομάδα θα... πέσει στα δύσκολα. Ο δεύτερος όμιλος διασταυρώνεται με τον πρώτο όμιλο, όπου βρίσκονται οι Ισπανία, Γαλλία και Σερβία κι έτσι καλό θα ήταν να τερματίσουμε σε μία από τις πρώτες θέσεις. Μάλιστα, η μόνη περίπτωση να συναντήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι στον τελικό της διοργάνωσης.

Από τον κάθε όμιλο προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Το πρώτο γκρουπ διασταυρώνεται με το δεύτερο και το τρίτο με το τέταρτο. Στην φάση των «16» τα παιχνίδια θα είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη. Aν προκριθεί η ελληνική ομάδα θα παίξει στη Μαδρίτη.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της διοργάνωσης εδώ.

Α Όμιλος (Γρανάδα)
1. Ισπανία
2. Σερβία
3. Γαλλία
4. Βραζιλία
5. Αίγυπτος
6. Ιράν

Β' Όμιλος (Σεβίλλη)
1. Φιλιππίνες
2. Σενεγάλη
3. Πουέρτο Ρίκο
4. Αργεντινή
5. Ελλάδα
6. Κροατία

Γ' Όμιλος (Μπιλμπάο)

1. Δομινικανική Δημοκρατία
2. Τουρκία
3. Ηνωμένες Πολιτείες
4. Φινλανδία
5. Νέα Ζηλανδία
6. Ουκρανία

Δ' Όμιλος (Λας Πάλμας)
1. Σλοβενία
2. Λιθουανία
3. Ανγκόλα
4. Κορέα
5. Μεχικό
6. Αυστραλία

 

Τελευταία Νέα