Ελληνιάδης: «Στριμμένος ο Τανατζής»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Ελληνιάδης: «Στριμμένος ο Τανατζής»

bet365

Στον Ίκαρο Χαλκίδας δεν μπορούν να ξεπεράσουν την (κατά την γνώμη) τους «σφαγιαστική» διαιτησία στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας κι έχουν εκφράσει με κάθε τρόπο την δυσαρέσκειά τους.

Έτσι, λοιπόν, μετά την ανακοίνωση διαμαρτυρίας και το video με τις επίμαχες φάσεις που δημοσίευσαν την Τετάρτη (29/1), ο Σταύρος Ελληνιάδης έδωσε... ρεσιτάλ στην κλήρωση των διαιτητών.

«Μπεεεεεε. Έτσι κάνουν τα πρόβατα όταν τα σφάζουν. Τα δικαιώματα αυτής της δήλωσης ανήκουν στο Νίκο Βετούλα προπονητή του Απόλλωνα για την περσινή αναμέτρηση με το Ρέθυμνο στην Πάτρα, όπου διαιτητής ήταν ο Τανατζής. Ό,τι πάθαμε κι εμείς αυτή την Κυριακή. Ότι ήταν ο ίδιος διαιτητής είναι τυχαίο; Δε νομίζω», υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής του Ικάρου και συνέχισε: «Προσωπικά μετά το ματς πήγα στον Τανατζή και του είπα έκανες ρεσιτάλ διαιτησίας, όπως και στον προημιτελικό του κυπέλλου Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Αυτός τότε άρχισε να φωνάζει και να λέει κάτι για μεροκάματα. Μου έλεγε αν έβγαλα εγώ το μεροκάματο και έκανε σαν στριμμένος. Βέβαια, σε όλο τον αγώνα ήταν στριμμένος. Εμείς δεν είμαστε τυφλοί καταλαβαίνουμε και βλέπουμε αυτά που συντελούνται και έχουμε αποφασίσει να πεθάνουμε όρθιοι».

Μόλις ολοκλήρωσε την πρώτη του τοποθέτηση ο Ελληνιάδης ρώτησε για το τι είδε ο παρατηρητής. Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕΔ παραδέχθηκε ότι «η διαιτησία ήταν μέτρια, έγιναν λάθη, αλλά δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα». Τότε εξερράγη ο Ελληνιάδης: «Πρέπει να ισχύει η εντοπιότητα και στους παρατηρητές. Παρότι είσαι επίτροπος και εκκλησιάζεσαι κάθε Κυριακή και μεταλαμβάνεις δεν θα έπρεπε να είσαι ως Πατρινός παρατηρητής όταν μου λες ότι δεν επηρέασε το αποτέλεσμα η διαιτησία. Πώς θα εξομολογηθείς μετά από αυτό το έγκλημα που έγινε και λες ότι δεν έγινε τίποτε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα