Πασκουάλ: «Διαμαντίδης, η μεγαλύτερη απειλή»

Φάνης Παναγιώτου
Πασκουάλ: «Διαμαντίδης, η μεγαλύτερη απειλή»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:30, ΔΤ) και τόνισε πως η μεγαλύτερη απειλή για τη Μπαρτσελόνα είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί σημαντικά από την αρχή της σεζόν. Νομίζω πως αυτή τη στιγμή παίζει την καλύτερη άμυνα στην Ευρωλίγκα. Είναι ένα πολύ αθλητικό σύνολο και είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις στο ένας εναντίον ενός», είπε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Όσο για το ποια είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ομάδα του ο Τσάβι Πασκουάλ είπε: «Είναι ο Διαμαντίδης. Από αυτόν και τις πάσες του περνά όλο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Αυτή την περίοδο παίζει σε υψηλό επίπεδο και πάντα σε αυτό το σημείο της σεζόν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση. Είναι ένας παίκτης-κλειδί, πολύ δύσκολος να αντιμετωπιστεί από τις άμυνες. Μπορεί να είναι ο καλύτερος της ομάδας του ακόμη και χωρίς να σκοράρει».

«Το 4-0 μάς δίνει ηρεμία, αλλά πρέπει να θυμόμαστε πως οι αντίπαλοί μας είναι δεύτεροι στον όμιλο με μόλις μία ήττα. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η συγκεκριμένη φάση έχει ακόμη δέκα ματς και τίποτα δεν έχει εξασφαλιστεί. Αν κερδίσουμε θα έχουμε μεγαλύτερο προβάδισμα», κατέληξε ο τεχνικός των «Μπλαουγκράνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.