Σκαραφίγκας: «Δυνατή "προπόνηση" με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Ράμμας
Σκαραφίγκας: «Δυνατή "προπόνηση" με τον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Πανελευσινιακός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (26/1, 16:00/novasports 3), αλλά ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει περισσότερο το μυαλό του στον Ηλυσιακό και στον Ίκαρο Χαλκίδας.

«Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναικο, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με αρκετά θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, παίζοντας εξαιρετική άμυνα, την καλύτερη, κατά την γνώμη μου, στην Ευρώπη. Απ' την άλλη, για εμάς θα είναι μία δυνατή "προπόνηση", γιατί ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Ηλυσιακό κι Ίκαρο Χαλκίδας» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. εν όψει 15ης αγωνιστικής της Α1 ο προπονητής της ομάδος της Ελευσίνας.

Με τη σειρά του, ο Ρομπ Τζόουνς σχολίασε: «Δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα, γιατί αντιμετωπίζουμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναικός. Έχουμε κάποιους παίκτες που είναι τραυματίες, αλλά προσπαθήσουμε να κερδίσουμε ό,τι μπορούμε απ' το παιχνίδι. Το μυαλό μας είναι στα δύο επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν που θα πρέπει να πάρουμε την νίκη και να κάνουμε ένα καλό σερί αποτελεσμάτων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα