Πρίντεζης: «Κάτσαμε, μιλήσαμε, καταλάβαμε...» (vid)

Μιχάλης Στεφάνου
Πρίντεζης: «Κάτσαμε, μιλήσαμε, καταλάβαμε...» (vid)
Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις του ερυθρόλευκου άσου στον Μιχάλη Στεφάνου, μέσα από τα αποδυτήρια της «Fernando Buesa Arena».

H κατάσταση είχε φτάσει σχεδόν σε οριακό σημείο. Πέντε ήττες σε διάστημα ενός μήνα κι ένα τεράστιο «πρέπει» πάνω από την... οροφή της «Fernando Buesa Arena». Το δύσκολο για τον Ολυμπιακό δεν ήταν τόσο να καταφέρει να νικήσει μια ομάδα σαν την Κάχα Λαμποράλ, διότι έχει την ποιότητα να το κάνει, αλλά να γυρίσει τον διακόπτη.

Τελικά, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι σε συνθήκες απόλυτης πίεσης ξέρουν να επιβιώνουν. Δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους Βάσκους, προηγήθηκαν ακόμη και με 30 πόντους διαφορά και έφυγαν από την Βιτόρια με ένα σημαντικό διπλό και μπόλικη ηρεμία στις αποσκευές τους. Ξέρουν ότι δεν είναι ώρα για τίποτε άλλο, πέρα από συνεχή προσπάθεια, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είχαν απόλυτη ανάγκη από μια βαθιά εισπνοή αυτοπεποίθησης.

Τι έγινε κι Ολυμπιακός αφυπνίστηκε έτσι ξαφνικά; Ο Γιώργος Πρίντεζης, που γνωρίζει την ομάδα όσο λίγοι, το εξηγεί μιλώντας στην κάμερα του gazzetta.gr. Ο διεθνής άσος μιλάει για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν οι ερυθρόλευκοι το κακό τους διάστημα, «μιλήσαμε και πιστεύω καταλάβαμε τα λάθη μας» και για την δεδομένη πίεση που υπάρχει στην πλάτη τους («αν θες να είσαι μεγάλη ομάδα, πρέπει να μάθεις να την ξεπερνάς»).

Ο «υπαρχηγός» των Πρωταθλητών Ευρώπης, αναφέρεται επίσης στο πώς πρέπει να να προσεγγίσει από εδώ και πέρα την συνέχεια της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός («Ούτε, three-peat, ούτε πρόκριση, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι»), ενώ χαρακτηρίζει... “σούπερ” την επιστροφή του Μπρέντ Πέτγουεϊ.

Δείτε ολοκληρωμένες τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στον ανταποκριτή του Gazzetta στην Ισπανία Μιχάλη Στεφάνου, μέσα από τα αποδυτήρια της «Fernando Buesa Arena».