DVD και επιστολή στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
DVD και επιστολή στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε επίσημα τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία του αγώνα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24/1) έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Ευρωλίγκα!

Η «πράσινη» ΚΑΕ δεν έμεινε με... σταυρωμένα τα χέρια μετά το παιχνίδι στην Τουρκία και έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον ισχυρό άνδρα της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος από τις αποφάσεις των Ράντοβιτς (Κροατία), Πέρεθ Πιθάρο (Ισπανία) και Κιάρι (Ιταλία).

Η επιστολή συνοδεύεται από το DVD της αναμέτρησης με τις επίμαχες φάσεις στις οποίες οι άνθρωποι των νταμπλούχων Ελλάδας θεωρούν πως αδικήθηκαν από τους διαιτητές.

Ο Παναθηναϊκός εστιάζει στα διαφορετικά κριτήρια με τα οποία σφυρίζονταν τα φάουλ στις δύο πλευρές του γηπέδου (24 σε βάρος των φιλοξενούμενων έναντι 19 κατά των γηπεδούχων), αλλά και στη φάση στα 83’’ πριν το τέλος και με τη «Φενέρ» στο +1, όταν ένα γκολ-φάουλ του Δημήτρη Διαμαντίδη χρεώθηκε ως απλό φάουλ που μάλιστα δεν έδινε καν βολές στον αρχηγό των «πράσινων».