Στην Ένωση Ιλίου ο Κουστένης

Χρήστος Μιχαηλίδης
Στην Ένωση Ιλίου ο Κουστένης

bet365

Ο Τζίμης Κουστένης θα οδηγήσει την Ένωση Ιλίου στη συνέχεια του πρωταθλήματος του Ομίλου του Νότου της Β' Εθνικής, καθώς το «τιμόνι» της ομάδας πέρασε στα χέρια του.

Ο πρώην προπονητής του Περιστερίου αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης Ιλίου τον Δημήτρη Μισιακό, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση (26/1) με τον Χολαργό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Η Ένωση Ιλίου μετά την συμπλήρωση του α΄ γύρου του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 4 νίκες και 8 ήττες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναίνεση με τον coach Μισιακό Δημήτρη.

Από τη μεριά μας θέλουμε ειλικρινά να τον ευχαριστήσουμε ολόψυχα για την συνεισφορά του στην πορεία του Αντρικού τμήματος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο κος Μισιακός διακρίθηκε για την εργατικότητα του και το ήθος του, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις για την μέχρι τώρα συνεργασία με τον σύλλογό μας.

Ευχόμαστε στον κο Μισιακό ολόψυχα καλή συνέχεια!

Ανακοινώνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τον νέο coach που θα οδηγήσει την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής, τον Κουστένη Δημήτρη.

Ο έμπειρος coach έχει πλούσιο βιογραφικό ευελπιστούμε να αποτελέσει ένα δυνατό όπλο για το σύλλογό μας!

Coach καλωσορίζοντάς σε σου ευχόμαστε επίτευξη των στόχων της ομάδας και παραγωγικό έργο!

Το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλίου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα