Χωρίς οπαδούς ο τελικός Παναθηναϊκός - Αρης

Gazzetta team
Χωρίς οπαδούς ο τελικός Παναθηναϊκός - Αρης

bet365

Από 50 προσκλήσεις θα διανεμηθούν στον Παναθηναϊκό και τον Άρη ενόψει του τελικού του Κυπέλλου (9/2), καθώς η Αστυνομία αποφάσισε να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών τους στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Αρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια στη σημερινή (20/1) σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική. Ο λόγος που η Αστυνομία έχει πάρει την απόφαση να απαγορεύσει την οργανωμένη παρουσία οπαδών δεν είναι άλλος από τον φόβο επεισοδίων τόσο εντός του γηπέδου («Δύο Αοράκια», χωρητικότητά 5.500 θεατές), όσο και στην πόλη του Ηρακλείου, εκεί όπου υπάρχουν οπαδοί -μεταξύ άλλων- του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Τα εισιτήρια για τον τελικό θα διατίθενται σε κεντρικά σημεία του Ηρακλείου και θα πωλούνται με 20 και 30 ευρώ και απαραίτητα την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, ενώ προσκλήσεις θα πάρουν σωματεία της Κρήτης. Παράλληλα, σε κανέναν φίλαθλο δεν θα επιτραπεί η είσοδος με διακριτικά ομάδας στο γήπεδο.

Ο τελικός του Κυπέλλου θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημόσια Τηλεόραση και το τζάμπολ ορίστηκε για τις 19:45.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα