Μία αγωνιστική & πρόστιμο στον Άρη

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μία αγωνιστική & πρόστιμο στον Άρη

bet365

Ο Άρης πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ωστόσο θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 12.900 ευρώ και θα δώσει ένα παιχνίδι δίχως την παρουσία του κόσμου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό δικαστή για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα στο ματς με τον Πανιώνιο για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Άρης θα πληρώσει χρηματικό πρόστιμο και θα δώσει ένα παιχνίδι χωρίς την παρουσία του κόσμου του, ωστόσο σκέφτεται να καταθέσει έφεση. Αν τελικά απορριφθεί η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς φιλάθλους απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου (11/01, 4μ.μ.) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ρίψη αντικειμένων, για ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου προς αθλητή της β΄ ομάδος και πυροδότηση πυρσών) πρόστιμο 2.200,00€,

β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για την σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κλπ. (κροτίδων που παράγουν ήχο και φως) εντός του αγωνιστικού χώρου, ποινή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 10.000,00€ και

γ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 700,00€, κατά τον αγώνα Κυπέλλου με τoν ομάδα ΠΑΝΙΩΝΙΟ της 22-12-2013».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα