Γιαννακόπουλος: «Η απάντηση δόθηκε από την ομάδα»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Η απάντηση δόθηκε από την ομάδα»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος που τόνισε πως η ομάδα σήμερα απάντησε και πως έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό.

Για τον τελικό ο επικεφαλής του μπασκετικού Παναθηναϊκού επισήμανε πως μπορεί να λένε τον Άρη Αυτοκράτορα, αλλά το «τριφύλλι» είναι ο Παντοκράτορας του αθλήματος. Επίσης αναφέρθηκε και για την ΠΑΕ ζητώντας από τον κόσμο να στηρίξει τον Αλαφούζο, τονίζοντας όμως πώς σήμερα πήρε στα χέρια του τα στοιχεία που είχε ζητήσει.

Αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε: «Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Ο Παναθηναϊκός έχει καλύτερο ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να παίξουμε κι εμείς καλό μπάσκετ κάποια στιγμή. Βέβαια έχουμε ακόμα ένα βήμα κόντρα στον Άρη. Ο Άρης είναι ο λεγόμενος αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο παντοκράτορας. Συγχαρητήρια στην ΕΟΚ και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την επιλογή του να γίνει ο τελικός στο Ηράκλειο. Ο Παναθηναϊκός πάντα έχει τις κούπες και τα πρωταθλήματα ως στόχο. Ο Τελικός βέβαια δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Για το αν η πρόκριση είναι η απάντηση για όσους δεν στηρίζουν τον Αργύρη Πεδουλάκη: «Η απάντηση δόθηκε από όλη την ομάδα. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός, ο Αργύρης, οι παίκτες, όλοι»!

Για την ΠΑΕ: «Γίνετε μία εξαιρετική προσπάθεια από τον κ. Αλαφούζο. Από και πέρα σήμερα πήρα τα στοιχεία στα χέρια μου και θα τα δούμε πρώτα. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίζει την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου κι έπειτα θα δούμε κι εμείς πως μπορούμε να βοηθήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα κι αυτό οφείλουμε να το δείχνουμε στο γήπεδο».

Για τους λίγους ανεγκέφαλους που προκαλούν επεισόδια: «Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια για να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Έχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα σε εξοπλισμό και προσωπικό. Είναι βέβαια δύσκολο να κουμαντάρεις τόσους πολλούς ανθρώπους».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα