Χάνει τον ημιτελικό ο Ούκιτς!

Γιάννης Ράμμας
Χάνει τον ημιτελικό ο Ούκιτς!

bet365

Θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο έδειξαν οι εξετάσεις του Ρόκο-Λένι Ούκιτς, ο οποίος δεν αναμένεται να προλαβαίνει τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. (23/12, 19:30/Δ.Τ.).

Άσχημα γι' ακόμη μία φορά ήταν τα νέα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς τραυματίστηκε στην αναμέτρηση απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12) στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας κι οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο μηριαίο του αριστερού ποδιού του.

Ο 29χρονος Κροάτης γκαρντ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ και πολύ δύσκολα θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον μεγάλο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό στο Ο.Α.Κ.Α. (23/12, 19:30/Δ.Τ.).

Πριν λίγες ημέρες ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς είχε… τιτιβίσει πως πλέον αισθάνεται καλύτερα στους αχίλλειους τένοντες, ο οποίοι τον ταλαιπωρούσαν απ' το πρόσφατο Eurobasket της Σλοβενίας, αλλά η ατυχία τον χτύπησε ξανά.

Τα προβλήματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη αυξήθηκαν, αφού σίγουρα εκτός είναι ο Νίκος Παππάς (συνδεσμικές κακώσεις στον δεξί αγκώνα), ενώ αμφίβολος, με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ του, δίνεται κι ο Γιόνας Ματσιούλις (θλάση γαστροκνημιαίου στο αριστερό πόδι).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα