Ατομικό πρόγραμμα οι Παππάς & Ματσιούλις

Ατομικό πρόγραμμα οι Παππάς & Ματσιούλις

Γιάννης Ράμμας
Ατομικό πρόγραμμα οι Παππάς & Ματσιούλις
Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του εν όψει Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/12, 21:45/Δ.Τ.), έχοντας τους Παππά & Ματσιούλις να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο πρώτος (βλ. συνδεσμικές κακώσεις στον δεξί ώμο του) θα επιστρέψει με το νέο έτος, αλλά ο 29χρονος Λιθουανός φόργουορντ (βλ. θλάση γαστροκνημιαίου στο δεξί πόδι του) δεν έχει αποκλειστεί απ' τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό (23/12, 19:30/Δ.Τ.). Παρόλα αυτά προέχει η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας, έστω κι αν δεν κρίνει το μέλλον της ομάδος εν όψει ΤΟΡ 16 της διοργάνωσης, το οποίο θα κάνει η αναμέτρηση της Λαμποράλ Κούτσα και της Λοκομοτίβ Κουμπάν (20/12) στην Ισπανία.

Ο Παναθηναϊκός είχε μία ανησυχία και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη (βλ. κάκωση στον αριστερό ώμο του), αλλά γρήγορα πήρε τέλος, όταν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου (63-82 στις 16/12 - 10η αγων. Α1).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.