Χωρίς κόσμο το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

Φάνης Παναγιώτου
Χωρίς κόσμο το Κολοσσός - Παναθηναϊκός

bet365

Ακριβά πλήρωσε ο Κολοσσός Ρόδου τον κάδο απορριμάτων και τις ακραίες συμπεριφορές των οπαδών του στο παιχνίδι με τη Νέα Κηφισιά.

Ο Κολοσσός, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, θα στερηθεί των εσόδων από το κατάμεστο Βενετόκλειο, καθώς μετά την απόφαση του ΕΣΑΚΕ θα υποδεχθεί χωρίς κόσμο τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α1. Παράλληλα, οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας που βρίσκονται στο νησί χάνουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα τους από κοντά, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου καλείται να πληρώσει και πρόστιμο.

Θυμίζουμε πως η Νέα Κηφισιά είχε προχωρήσει σε καταγγελίες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική, για να ακολουθήσει ανταλλαγή ανακοινώσεων, με τον Κολοσσό να ειρωνεύται την ΑΕΝΚ για τις καταγγελίες της και το «δήθεν κλίμα τρομοκρατίας» και την ομάδα των βορείων προαστίων να απαντά πως το λόγο έχει ο αθλητικός δικαστής…

Αναλυτικά η απόφαση:

Επιβάλλει στην Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ:
α) για υβριστικά συνθήματα εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€ και
β) για επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και πρόστιμο 3.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ΚΗΦΙΣΙΑ της 30-11-2013.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα