Βαριά «καμπάνα» σε Ολυμπιακό, Μπέγκιτς, Πρίντεζη (vid)

Gazzetta team
Βαριά «καμπάνα» σε Ολυμπιακό, Μπέγκιτς, Πρίντεζη (vid)
Βαριά «καμπάνα» έπεσε για τους Ολυμπιακό, Μπέγκιτς, Πρίντεζη, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν κεκλεισμένων των θυρών με τη Σιένα. Χάνει την υπόλοιπη πρώτη φάση ο Πρίντεζης, ενώ και το πρώτο ματς της δεύτερης φάσης ο Μπέγκιτς. 4 αγωνιστικές και σε Μενσά-Μπονσού.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς για τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και θα παίξει το ματς με τη Σιένα χωρίς να έχει τον κόσμο στον πλευρό του. Έτσι, θα προσπαθήσει να αγωνιστεί σε άλλο γήπεδο στην Κύπρο ή στην Κρήτη, όπως έκανε ο Παναθηναϊκός, καθώς θα πρέπει να είναι 300 χιλιόμετρα μακριά για να παίξει με κόσμο. Όσο για τους πρωταγωνιστές, στους Μπέγκιτς, Μενσά Μπονσού επιβλήθηκε ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ.

Επίσης, ο Πρίντεζης τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ επειδή συμμετείχε στο επεισόδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το υπόλοιπο της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα, ενώ ο 28χρονος Σλοβένος σέντερ δε θα παίξει ούτε στο πρώτο ματς της δεύτερης φάσης. Μάλιστα, αναμένεται η τιμωρία τόσο των «ερυθρολεύκων» όσο και των τριών παικτών να γίνει και επίσημη, εφόσον ανακοινωθεί από τη διοργανώτρια αρχή του θεσμού.

Θυμηθείτε στο βίντεο του gazzetta.gr τι είχε συμβεί στο ΣΕΦ.