Αποθέωση Ναβάρο για τις 1.000 βόμβες! (pic, vid)

Μιχάλης Στεφάνου
Αποθέωση Ναβάρο για τις 1.000 βόμβες! (pic, vid)

bet365

Ο τεράστιος Χουάν Καρλος Ναβάρο έσπασε το φράγμα των 1.000 τριπόντων, σήκωσε το “Παλάου” στο πόδι και υπέγραψε το ιστορικό στατιστικό για το gazzetta.gr!

Ιστορία έγραψε πριν από λίγο ο μεγάλος Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Στο μεσημεριάτικο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Σαραγόσα, ο αρχηγός και απόλυτος ηγέτης των μπλαουγκράνα έσπασε το φράγμα των 1.000 τριπόντων στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Ήταν το πρώτο λεπτό της τέταρτης περιόδου όταν ο “Λα Μπόμπα” πάτησε πίσω από την γραμμή των 6μ.75, ευστόχησε, έγραψε το 58-35 για την Μπάρτσα και το παιχνίδι σταμάτησε. Όλο το “Παλάου Μπλαουγκράνα” σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες που φόρεσαν ποτέ την φανέλα της ομάδας. Ένα πραγματικό σύμβολο για την Μπαρτσελόνα που μόλις είχε ευστοχήσει στο χιλιοστό τρίποντο της καριέρας του στην ACB.

Ο Ναβάρο τελείωσε το παιχνίδι με 5/7 τρίποτνα (το ιστορικό ήταν το τρίτο) και αμέσως μετά δήλωσε δήλωσε έτοιμος για ακόμη περισσότερες διακρίσεις. “Ελπίζω αυτός να πετύχω ακόμη περισσότερα τρίποντα στο μέλλον”, Tόνισε αρχικά ο 33χρονοςσούπερ σταρ και συμπλήρωσε: “Αυτός ο αριθμός δείχνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Κουβαλάω πολλά χρόνια πίσω μου, πολλά παιχνίδια και είμαι χαρούμενος που εξακολουθώ να βοηθάω την Μπαρτσελόνα. Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει να σκοράρω και ειδικά από το τρίποντο. Είμαι χαρούμενος για όσα έχω πετύχει και ελπίζω να μην μείνω εδώ, αλλά να έρθουν πολλά ακόμα όμορφα πράγματα για μένα και την ομάδα”.

Το gazzetta.gr βρέθηκε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα και εξασφάλισε την υπογραφή του Χουαν Κάρλος Ναβάρο επάνω στο ιστορικό για τον ίδιο στατιστικό του αγωνα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα