Οι δέκα γύροι! (vid)

Μαριάννα Αξιοπούλου
Οι δέκα γύροι! (vid)
Πόσες στιγμές χρειάστηκαν μέχρι να βγει ο Μπενσά-Μπονσού νοκ-άουτ; Το gazzetta.gr σε παράλληλη μετάδοση με το βίντεο σας παρουσιάζει τους δέκα γύρους μέχρι την αποχώρηση!!

10. (0.12) Βρισκόμαστε στο 3.08 πριν το τέλος του αγώνα. Βαρετός, με το νικητή να έχει κριθεί προ πολλού, το ρεκόρ να μοιάζει δεδομένο και λίγη δράση να λείπει από το θέαμα… Το σκορ είναι στο 70-44 και ο Κάρλος Αρόγιο ευστοχεί στη δεύτερη βολή του. Απ’ τις φορές που δε θα μάθεις ποτέ τι θα γινόταν αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά… Δεν μπορούσε να τη χάσει;

9. (0.13 ως 0.18) «Μπλοκ άουτ, μπλοκ άουτ», φωνάζουν οι προπονητές... «Μη φτάσει ποτέ πρώτος στη μπάλα, καλύτερα να σκάσει κάτω μια φορά». Η μπάλα εννοούν, αλλά καμιά φορά παρεξηγείται η έκφραση… Σου λέει ο Μπέγκιτς… «Κι αν εννοούσε ο παίκτης;». Ο Σλοβένος θα προκληθεί από την καρωτίδα του Μπενσά-Μπονσού, που επιτέθηκε στον αγκώνα του.

Έδειξε, όμως, εκπληκτικά αντανακλαστικά. Καλύτερα και από τον ρέφερι που σπεύδει να υποδείξει το αντιαθλητικό φάουλ και αποδεικνύει γιατί πρέπει και οι διαιτητές να είναι γυμνασμένοι! Με εκπληκτική τεχνική και φάση δουλεμένη από την προπόνηση κάνει τέσσερα ταχύτατα βήματα πίσω κι ενώ πρέπει να ‘φτασε Μικρολίμανο, η κάμερα στράφηκε στο ρινγκ. Αδικείται ο άνθρωπος! Τέτοιο close out ούτε ο Λο δεν μπορεί να κάνει!

8. (0.19-0.25) Ο Σπανούλης κάνει να κρατήσει τον Μπενσά Μπονσού, αλλά από τότε που κούρεψε τα μούσια δεν έχει τόση δύναμη όση νομίζει! Ο Άγγλος ξεφεύγει με εκπληκτική ελαστικότητα, που τον βλέπεις στο παρκέ και λες που την βρήκε και κυνηγάει τον Μπέγκιτς. Με δεξιά γροθιά τον στέλνει στα σκοινιά κι ετοιμάζεται για τη μεγάλη αντεπίθεση. Μάλλον εκνευρίστηκε γιατί εκείνος από τις βολές δεν την πολυβρίσκει…

Κι εκεί που ετοιμαζόταν να γυρίσει μόνος του το ματς, έρχεται από πίσω ο Γιώργος Πρίντεζης και με εκπληκτικό δεξί κροσέ, δουλεμένο από τον αλησμόνητο αγώνα Ελλάδας- Σερβίας πριν μερικά χρόνια (σ.σ. τότε είχε μείνει απλά θεατής στο μάχη), του δίνει μία, όπως πολύ εύστοχα θα ακούσουμε στη μετάδοση!

7. (0.36) Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πετούν ό,τι έχουν στα χέρια τους. Φυσιολογικό και επόμενο όπως μας ενημερώνει ο εκφωνητής της NOVA! Προφανώς για να τα έχουν ελεύθερα, αν χρειαστεί να συμμετάσχουν στη μάχη.

6. (0.34-0.45) Άγνωστης ταυτότητας νεαρός άντρας μπαίνει στο γήπεδο με γκρι φόρμα! Θα είναι ο ήρωας της βραδιάς; Εκείνος που θα κρίνει την αναμέτρηση, που θα γείρει το ματς υπέρ του Ολυμπιακού??? Το κοινό αδημονεί, ο νεαρός άντρας με τη γκρι φόρμα-πιτζάμα φαίνεται να παίρνει στο κυνήγι τον άσο της Γαλατά, αλλά όχι! Μαζεύει τα μπουκάλια που έπεσαν και αποχωρεί.

5. (1.06) Προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες στον Μπέγκιτς στο κεφάλι, που μοιάζει να ζαλίζεται και να θέλει λίγο ζελέ στο μαλλί... Ο αγκώνας του είναι σε καλή κατάσταση, ο Μπενσά έχει αδούλευτη καρωτίδα!

4. (1.08) Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κάνει βόλτα στο γήπεδο, ενώ ένας διαιτητής συνοδεύει τον Μπενσά στον πάγκο της Γαλατά Σαράι. Πιθανότατα όχι εκείνος που έκανε τα πίσω βήματα!!!!

3. (1.22-1.45) Τα παιδιά με τις πυτζάμες καθαρίζουν το γήπεδο, ενώ οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται να κάνουν «ντου» στο γήπεδο με τον εκφωνητή να του παρακαλάει να επιστρέψουν στις θέσεις τους. Η αστυνομία επεμβαίνει και αποκαθιστά την τάξη. Δεν είναι, δα, και ντέρμπι αιωνίων για να τους αφήσει ανεξέλεγκτους...

2. (2.08-3.25) Ο εκφωνητής του γηπέδου ξεκαθαρίζει την κατάσταση! Θα τιμωρηθούν οι παίκτες τους!! Και η Δημόσια Τηλεόραση που είπε ότι ήταν οφσάιντ ο Τσόρι Ντομίνγκες... Ο Βασίλης Σπανούλης παίρνει το μικρόφωνο και καλεί τον κόσμο να ηρεμήσει και η τάξη αποκαθίσταται. Ο Μπέγκιτς μοιάζει λίγο ζαλισμένος, ενώ οι διαιτητές βλέπουν το βίντεο. Η γραμματεία προτιμά το Rocky 3!

1. (6.44-7.40) Ο Μπενσά Μπονσού πρέπει να πάει στα αποδυτήρια. Βάζει μια πετσέτα στο κεφάλι, προφανώς για να κρυφτεί από τον κόσμο. Ίσως και για να μπει καλύτερα στο πετσί του ρόλου. Καταστρώνεται σχέδιο για να πάει στα αποδυτήρια. Μα, πού είναι τέτοιες ώρες ο Γιάννης Τσιρώνης??? Ο παίκτης φεύγει ασφαλής από την άλλη πλευρά του ΣΕΦ...

Το παιχνίδι συνεχίζεται, ο Ολυμπιακός κερδίζει, ο Μπέγκιτς βάζει πάγο στον αγκώνα του, ο διαιτητής σκέφτεται ότι πρέπει να δουλέψει στην εκρηκτικότητα του, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούν πίσω εκείνα που δικαίως είχαν πετάξει στο γήπεδο, τα παιδιά με τις πυτζάμες επιστρέφουν στις θέσεις τους, ο Σπανούλης αντιλαμβάνεται ότι καλύτερα που του ξέφυγε ο Μπενσά Μπονσού, ο Άγγλος αναρωτιέται αν έχει διαλέξει το σωστό άθλημα...