Χαμός στο Σ.Ε.Φ.! (vids & pics)

Χρήστος Μιχαηλίδης
Χαμός στο Σ.Ε.Φ.! (vids & pics)
Από χώρο γιορτής το Σ.Ε.Φ. μετατράπηκε σε... ρινγκ με Μπέγκιτς, Πρίντεζη & Μενσά-Μπονσού να ανταλλάσσουν μπουνιές! Πιθανή η τιμωρία και του Ολυμπιακού!

Απέμεναν 3:09 (79-46) για να έρθει η επίτευξη της καλύτερης εκκίνησης στην ιστορία του Ολυμπιακού (17-0) κι ο Κάρλος Αρόγιο της Γαλατάσαραϊ είχε το δικαίωμα για ελεύθερες βολές. Παρότι ευστόχησε σε αμφότερες, η μάχη για το πιθανό ριμπάουντ εξελίχθηκε σε... απίστευτος καβγάς!

Οι Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού αλληλοσπρώχτηκαν για την καλύτερη θέση, ο αριστερός αγκώνας του 30χρονου Βρετανού πάουερ φόργουορντ της τουρκικής ομάδος πέρασε ξυστά απ' το πρόσωπο του 28χρονου Σλοβένου σέντερ του Ολυμπιακού, ο τελευταίος θεώρησε πως ήταν εσκεμμένη η κίνησή του κι απάντησε με τον δεξί αγκώνα του στο πρόσωπο του αντιπάλου του κι αμέσως άρχισαν οι μπουνιές!

Ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν να τους χωρίσουν, ο Γιώργος Πρίντεζης πήρε τη χειρότερη δυνατή πρωτοβουλία, αρχίζοντας κι αυτός να γρονθοκοπεί τον παίκτη της Γαλατά, ο οποίος δεν είχε ανακόψει ταχύτητα.

Η τριάδα αποβλήθηκε απ' την αναμέτρηση και κινδυνεύει και με τιμωρία, όπως κι ο Ολυμπιακός, αφού ορισμένοι απ' την εξέδρα επιχείρησαν να εισέλθουν στο παρκέ, ενώ αρκετοί προκάλεσαν βροχή αντικειμένων τόσο κατά τη διάρκεια της διακοπής όσο και κατά την αποχώρηση του Ποπς Μενσά-Μπονσού από διαφορετική έξοδο.

Μάλιστα χρειάστηκε ακόμη κι η παρέμβαση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος πήρε το μικρόφωνο και ζήτησε απ' τον κόσμο να ηρεμήσει. «Τώρα τι θα γίνει; Θα πλακώσουμε 10.000 έναν; Δε γίνεται! Αυτά είναι χαζομάρες! Σκεφτείτε λίγο λογικά» είπε μεταξύ άλλων.