Πέτγουεϊ: «Να βελτιωνόμαστε καθημερινά»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Πέτγουεϊ: «Να βελτιωνόμαστε καθημερινά»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης (28/11, 21:00) του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ , ενώ αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας του που δεν είναι άλλος από την καθημερινή βελτίωση.

«Έπαιξαν δυνατά στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαν πολλούς τραυματισμούς. Διαθέτουν πολλούς αθλητικούς παίκτες. Το κίνητρό μας είναι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι στην επόμενη φάση και να βελτιωνόμαστε καθημερινά», δήλωσε αρχικά ο Μπρεντ Πέτγουεϊ, ενώ αναφερόμενος στην επικείμενη… μονομαχία του με τον Ποπς Μενσά-Μπονσού είπε πως «είναι πολύ αθλητικός. Τον γνωρίζω. Έχει έφεση στα ριμπάουντ και θα προσπαθήσουμε να τον κρατήσουμε μακριά από τα επιθετικά ριμπάουντ».


 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.